Andagt: En Søn er os givet...

Thi således elskede Gud Verden, at han gav sin Søn den enbårne, for at hver den, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have et evigt Liv.”
Joh. 3,16

Johannes 3,16 er et af de mest kendte og citerede skriftsteder i bibelen. Denne lille bibel kan de fleste kristne vel nærmest udenad. Og dog, tror jeg at nogen gange så bliver disse kendte skriftsteder, så velkendte. At vi helt glemmer at tage et sådant ord ind i vore hjerter for at grunde over dybden af dem.

Men det er ikke uden grund at netop disse få ord fra Jesus har lydt igennem alle tider op til i dag. For her åbenbares hele evangeliets grundvold i nogle ganske få ord.

Her fortæller Jesus os: At Gud elsker alle mennesker. Denne kærlighed viste Han os på en ganske bestemt måde - ”...han gav sin Søn den enbårne,..”. Her er der noget, som er vigtigt at få fat i – Gud gav ikke ”bare” sin Søn for at han skulle dø på et kors for dig og mig. Han gav ham ikke ”bare” for at han kunne blive din og min frelser – Nej, Gud gav os sin Søn FOR AT HAN KUNNE BLIVE VORES FRELSE. Jesus skulle blive selve livet i os.

Derved er Guds kærlighed blevet åbenbaret iblandt os, at Gud har sendt sin Søn, den enbårne, til verden, FOR AT VI SKAL LEVE VED HAM.” 1 Joh. 4,9

Jesus siger noget mere. Han fortæller at dette gælder ”...hver den, som tror PÅ HAM,..”.

Men alle dem, som TOG IMOD HAM (personligt), gav han magt til at blive Guds børn, dem, som tror på hans navn.” Joh. 1,12

Kære læser, hvis du endnu ikke har taget imod Jesus som din frelser, så tag imod ham i dag.
Klik her for at læse om hvordan jeg tog imod Jesus.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar