Andagt: Den indbyrdes kærlighed.

...lad os give agt på hverandre, så vi opflammer hverandre til kærlighed...” Hebr. 10,24

Der er ofte så meget snak om kærlighed og ofte må vi sige at det bliver kun ved snakken. Hebræerbrevets forfatter kommer her med en enkel opskrift på hvordan det indbyrdes samvær bør være i menigheden.

Han skriver: ”...lad os give agt på hverandre,..”, dette er den første forudsætning for at den indbyrdes kærlighed kan vokse – at vi har øje for vor bror og søster og ikke kun for selv.
 
Vi har alle i menigheden en tjeneste her og jeg tror på at vi også en dag vil blive stillet til regnskab overfor Gud, hvordan vi har forvaltet denne tjeneste.

Men det ikke nok bare at ”give agt på hverandre,..”, men vi skal gøre det på en sådan måde at ”vi opflammer hverandre til kærlighed...”. Det er noget helt andet end at være fyldt af kritikkens ånd og bagtale din broder eller søster og påtale deres fejl og mangler overfor andre. Brug hellere noget af din tid på at være sammen med dem, bede med dem og formidle Guds Kærlighed til dem i ORD og I GERNING.

Så kære læser, lad dig fylde af Helligånden og bring Guds sande Nåde og Kærlighed med dig hvor du end færdes, så Kristi legeme må opbygges i Kærlighed, ved sine bindeled og bånd.
(Se evt. Ef. 4,15-16)

Lad ALT hos jer ske i kærlighed!” 1 Kor. 16,14

En ny befaling giver jeg jer, at I skal elske hverandre: ligesom jeg har elsket jer, skal også I elske hverandre. Derpå skal alle kende, at I er mine disciple, om I har indbyrdes kærlighed.” Joh. 13,34-35

Større kærlighed har ingen end den at sætte livet til for sine venner.” Joh. 15,13

Ingen kommentarer:

Send en kommentar